Virtual Consult

45 minuten advies van een ervaren interieurontwerper

Interieurvraag?
Wij hebben de oplossing met ons Virtual Consult

Heb je behoefte aan direct en gericht interieuradvies voor een specifiek vraagstuk?

Kies dan voor ons Virtual Consult, een unieke kans om 45 minuten lang met een ervaren interieurontwerper te sparren over jouw interieurvraagstuk.

Of je nu worstelt met kleurkeuzes, de optimale keukenindeling wilt bepalen of de perfecte plek voor je verlichting zoekt, onze Virtual Consult-optie is speciaal voor jou ontworpen.

Herkenbaar?

Je interieur staat prima, maar je twijfelt over één specifiek onderdeel.

Je weet bijvoorbeeld niet welke muurkleur je het beste kunt kiezen, hoe je het beste de keuken kunt indelen of wilt je werkkamer gezellig maken en zoekt hiervoor advies.

Je hebt Google al uitgespeeld en weet niet zo goed hoe je de volgende stap moet zetten.

Het gevolg is dat die muur nog steeds kaal is, de keuken nog niet is uitgekozen of je werkkamer nog steeds een saaie plek is.

Je weet zeker dat even kort sparren met iemand die interieur begrijpt je helpt om éindelijk die klus af te ronden.

Advies op maat voor jouw droominterieur

€ 99,-

Virtual Consult

Werk online samen met een ervaren interieurspecialist om jouw interieur op te fleuren. Tijdens het Virtual Consult heb je 45 minuten de tijd om online te sparren over jouw vraagstuk en direct een oplossing te vinden. Zo heb jij de klus in een mum van tijd geklaard!

Inclusief een vragenlijst om jouw vraagstuk door te geven vóór het Consult. Na de online afspraak ontvang je het gegeven advies ook nog per mail, zodat je het altijd bij de hand hebt!

Nu tijdelijk van €129 voor €99!

 

Ontevreden?
100% geld terug garantie.

Nog geen énkele klant van Cahaia heeft geen voordeel uit ons Virtual Consult gehaald. We durven dus met liefde te beloven dat als je niet tevreden bent over het advies, je binnen 14 dagen na aankoop je geld terug krijgt.

Vraagstukken van klanten tijdens een Virtual Consult

"Welke muurkleur kan ik het beste kiezen in de werkkamer waarbij ik wel geconcentreerd kan werken, maar dat ook voor warmte en gezelligheid zorgt?"
"We willen onze keuken verbouwen, maar er staat een rare pilaar. Zou je met ons mee willen denken hoe we de keuken het beste kunnen indelen, waarbij het belangrijk is dat er ruimte voor een grote koelkast blijft? "
"Hoe kan ik een hoek in de woonkamer gezelliger maken met de items die ik al heb?"
"We hebben een lange eettafel staan, maar vinden het lastig om te bepalen welke verlichting we het beste kunnen plaatsen."

5 manieren hoe interieuradvies jou helpt

Verkoopstyling utrecht huis funda

Wat krijg je bij ons Virtual Consult?

Deze interieursparsessie vindt volledig online plaats. Zo kun jij vanuit het comfort van je eigen huis zélf aan de slag met het advies van de interieurspecialist.

Nu van €129,- voor €99,- 
Rosa

Werk samen met Rosa

Rosa is één van Cahaia’s interieurontwerpers! Als interieurexpert staat Rosa bekend om het transformeren van neutrale (doorzon)woningen naar warme, gezellige gezinshuizen. 

Hoe gaat het Virtual Consult in zijn werk?

Stap 1: Informatie aanleveren

Je ontvangt een e-mail met een link naar het intakeformulier waar je jouw vraagstuk kunt delen en extra informatie zoals een plattegrond, foto’s van de ruimte, inspiratiebeelden en jouw stijlvoorkeur.

Stap 2: Plan een afspraak in

Vervolgens matchen we jou met een ontwerper uit ons team die het beste bij jouw vraagstuk past. We sturen je een e-mail om de interieurontwerper aan je voor te stellen met een link waarmee je de afspraak met de ontwerper zelf kunt inplannen.

Stap 3: Sparsessie

Tijdens het consult deel je je vraagstuk en ruimte met onze ontwerper.

Stap 4: Concrete tips

Na het gesprek ontvang je een verslag van het gesprek met concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via hello@cahaia.com. We staan klaar om je te helpen bij al je vragen!

Cahaia biedt een betaalbare en flexibele manier om hoogwaardig interieurontwerp te krijgen. Veel mensen vinden het lastig om een ruimte in te richten en kleuren te kiezen. Laten we eerlijk zijn, het is ook een vak apart. Daar willen we met Cahaia een oplossing voor bieden, zodat je in jouw ideale omgeving kunt wonen zonder er tienduizenden euro’s aan uit te hoeven geven. Onze ontwerpers werken nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen en zorgen ervoor dat het ontwerp perfect bij jouw levensstijl past.

De voordelen op een rijtje:

  1. Betaalbaarheid: Cahaia biedt ontwerppakketten aan tegen betaalbare prijzen, waardoor hoogwaardig interieurontwerp toegankelijk wordt voor een breder publiek.

  2. Online Gemak: Alle interacties met ontwerpers vinden online plaats, wat betekent dat je geen fysieke afspraken hoeft te maken of reistijd hoeft in te plannen.

  3. Diverse Ontwerpers: Cahaia heeft een netwerk van getalenteerde ontwerpers met verschillende stijlen en specialiteiten, waardoor we altijd een ontwerper kunnen kiezen die bij jouw stijl en behoeften past.

  4. Flexibiliteit: Je hebt de vrijheid om het ontwerpplan op jouw eigen tempo te implementeren en aan te passen.

  5. Zelfrealisatie: Cahaia levert uitgebreide ontwerpplannen en aanbevelingen, zodat je zelf de regie hebt over de uitvoering en realisatie van het ontwerp.

Absoluut! We hechten veel waarde aan jouw voorkeuren. Tijdens het proces kun je jouw smaak, stijl en behoeften delen, zodat onze ontwerpers een ontwerp kunnen maken dat bij jou past. Je start het proces altijd met een intakeformulier waarin je jouw wensen kunt delen, foto’s van de ruimte kunt uploaden en inspiratiebeelden kunt doorgeven.

In het Digital Design plan is een revisieronde inbegrepen met een tussentijdse presentatie. Bij het pakket Room Refresh kun je dit als extra optie afnemen.

Bij Cahaia streven we ernaar om jou een volledig en concreet ontwerp te bieden dat je zelf kunt implementeren. We leveren gedetailleerde ontwerpplannen, kleurenschema’s en aanbevelingen voor materialen en meubels, afhankelijk van welk pakket je kiest natuurlijk. Je hebt de vrijheid om deze ontwerpen op jouw eigen tempo en binnen jouw budget uit te voeren. Als je extra hulp nodig hebt bij de uitvoering, kunnen we je ook in contact brengen met gekwalificeerde professionals in ons netwerk die je kunnen helpen bij de realisatie van jouw ontwerp. Ons doel is om jou te voorzien van de tools en inspiratie om je ruimte om te toveren tot iets speciaals, op een manier die bij jou past.

Scroll naar boven