Samenwerken met Cahaia: verkoopstyling & partnerprogramma

Een samenwerking waar je wat aan hebt

Help je klanten én haal zelf voordeel uit de samenwerking

Eigenlijk streven we een gezamenlijk doel na: namelijk onze klanten aan hun droomhuis helpen. Jij doet dat door de huizen van jouw klanten zo goed en snel mogelijk te verkopen en misschien ook door hun nieuwe ideale plek te vinden. Wij doen dat door klanten te helpen om van hun huis een écht thuis te maken met interieuradvies. 

Bij Cahaia bieden we een platform voor interieur design. Zo we huiseigenaren en makelaars huizen sneller en beter te verkopen met verkoopstyling, online en op locatie. Daarnaast streven we met ons team van getalenteerde interieurontwerpers ernaar om huiseigenaren te helpen om van hun huis een écht thuis te maken met interieuradviezen.

Een partnership tussen jou en Cahaia zorgt ervoor dat we elkaar versterken en beiden onze klanten nog beter helpen. 

Voordelen van ons Partnerprogramma

5 manieren hoe interieuradvies jou helpt

Verkoopstyling utrecht huis funda
Rosa

Werk samen met Rosa

Rosa is één van Cahaia’s verkoopstyling experts! Als interieurstylist staat Rosa bekend om het transformeren van neutrale (doorzon)woningen naar warme, gezellige gezinshuizen. 

Rosa heeft veel ervaring in verkoopstyling en heeft voor diverse makelaardijen in de omgeving van Loosdrecht en Utrecht klanten succesvol geholpen met de styling van hun huis voor de verkoop.

Partnerprogramma

Vraag meer informatie aan

Wil jij als makelaar verkoopstyling inzetten voor jouw klanten? Of is jouw klant na aankoop van hun woning geinteresseerd in professioneel ontwerp voor hun interieur?

We werken graag samen met makelaars die voor hun klanten het meeste uit een verkoop of aankoop willen halen. Daarom bieden we een partnership aan waar iedereen iets aan heeft.

Verkoopstyling online

 €369,- excl. BTW

De verkoopstyling vindt volledig online plaats. Zo kan je vanuit het comfort van je eigen huis zélf aan de slag met een op maat gemaakt plan onder begeleiding van onze ervaren verkoopstyliste.

Verkoopstyling met meubels

 vanaf €1.250,- excl. BTW

Wil jij gaan voor een optimale verkooppresentatie? Waarbij de woning wordt ingericht door ervaren verkoopstylisten met meubels en accessoires? Zodat jouw koper zich kan inbeelden hoe hun leven in het huis eruit ziet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met Cahaia’s verkoopstyling ben jij klaar voor verkoop!

Heb je een vraag over het partnerprogramma?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Scroll naar boven