Maak van je huis een écht thuis

Ontdek de kracht van onze online interieurservices, al vanaf €129,-

Start jouw interieurproject

Bekijk de online designpakketten van Cahaia.

advies van interieurontwerper

Virtual Consult

€129,-

Heb je hulp nodig bij een specifiek interieurvraagstuk, waarvoor je concreet en gericht advies zoekt? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je! Met ons Virtual Consult kun je 45 minuten lang sparren met een ervaren interieurontwerper.

kleurenplan interieurontwerp

MEEST GEKOZEN

Room Refresh

€549,-

Dit pakket is perfect voor jou als je tevreden bent met de huidige opstelling van je kamer en meubels, maar extra sfeer en persoonlijkheid wilt toevoegen of de look & feel wilt aanpassen.

interieurontwerp huiskamer

Digital Design Plan

€1299,-

Het Digital Design Pakket is dé ultieme oplossing om een compleet, professionele make-over te geven aan één specifieke ruimte in jouw huis. 

Dit pakket bevat alles in het Room Refreshpakket plus:

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket?

Beantwoord 5 vragen en ontvang direct advies over wat het beste pakket voor jou is!

Hoe werkt online interieurontwerp bij Cahaia?

1. Kies je pakket

Kies één van de pakketten die het beste bij jou past. Na afrekenen ontvang je een link waarmee je een online consult kunt inplannen met één van onze ervaren interieurontwerpers.

2. Vul het intakeformulier in

Vul het intakeformulier in met jouw hulpvraag en eventueel foto’s en inspiratiebeelden. Hier kun je ook een plattegrond in uploaden. Nadat deze is ingevuld word je gematcht met de ontwerper die het beste bij jouw vraag, wens en stijl past.

3. Plan een gesprek in met jouw designer

Op basis van jouw stijl en wensen matchen we jou met een ontwerper die goed bij jou past. Je ontvangt een link waarmee je een online consult of intakegesprek kunt inplannen met deze designer. Hierin bespreek je jouw visie en wensen met de ontwerper en kun je al je vragen stellen. Lees hier meer over onze ontwerpers!

4. De designer gaat aan de slag

De interieurontwerper gaat met jouw design aan de slag, (inclusief een tussentijdse presentatie bij het Digital Design pakket), waarna je een overzichtelijk plan ontvangt waarmee je aan de slag kunt gaan. 

5. Een uitgewerkt ontwerp

De laatste stap? Heel simpel: met het plan van de interieurontwerper kun je zelf aan de slag om in een handomdraai jouw droomwoning te realiseren. In het plan staat alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen. Ook ontvang je kortingscodes waarmee je o.a. verf, vloeren en behang met korting bij geselecteerde leveranciers kunt aanschaffen. 

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via hello@cahaia.com. We staan klaar om je te helpen bij al je vragen!

 1. Kies het Virtual Consult-product. Na afrekenen ontvang je een link waarmee je een online consult kunt inplannen met één van onze ervaren interieurontwerpers.
 2. Vul het intakeformulier in met jouw hulpvraag en eventueel foto’s en inspiratiebeelden.
 3. Tijdens het consult bespreek je jouw vraagstuk met onze ontwerper.
 4. Ontvang directe en bruikbare suggesties, tips en aanbevelingen.
 5. Na het consult ontvang je een gedetailleerd adviesrapport voor jouw specifieke vraagstuk.
 1. Kies het Room Refresh-pakket en plan een online intake in.
 2. Vul het intakeformulier in met jouw wensen. Upload foto’s van de ruimte en afbeeldingen van jouw inspiratie. Je kunt verder aangeven waar de designer rekening mee dient te houden.
 3. Op basis van jouw stijl en wensen matchen we jou met een ontwerper die goed bij jou past. Je ontvangt een link waarmee je een online consult (intakegesprek) kunt inplannen met deze designer.
 4. Tijdens een online intake via beeldbellen bespreek je jouw visie en wensen met de ontwerper en kun je al je vragen stellen.
 5. Ontvang een op maat gemaakt plan met kleur- en decoratie-aanbevelingen. Hiermee kun je zelf aan de slag.
 6. Transformeer je ruimte met eenvoudige aanpassingen voor een nieuwe uitstraling.
 1. Kies het Digital Design Plan-pakket. Na het afrekenen ontvang je een link met het intakeformulier.
 2. Vul het intakeformulier in met jouw wensen. Upload foto’s van de ruimte en afbeeldingen met jouw inspiratie. Je kunt verder aangeven waar de designer rekening mee dient te houden.
 3. Op basis van jouw stijl en wensen matchen we jou met een ontwerper die goed bij jou past. Je ontvangt een link waarmee je een online consult (intakegesprek) kunt inplannen met deze designer.
 4. Tijdens een online intake via beeldbellen bespreek je jouw visie en wensen met de ontwerper en kun je al je vragen stellen. Je plant direct een moment in voor de tussentijdse presentatie.
 5. Na een tussentijdse presentatie, waarna er ruimte is om samen met de ontwerper kleine aanpassingen in het ontwerp door te voeren, ontvang je een volledig digitaal ontwerpplan met alle details voor de nieuwe inrichting. Hiermee kun je zelf aan de slag gaan.
 6. Transformeer je ruimte voor een nieuwe uitstraling!

Absoluut! Als jij na je Virtual Consult bedenkt dat je tóch hulp wilt bij bijvoorbeeld kleurenschema’s en raamdecoratie of wilt gaan voor een compleet nieuw interieur voor een ruimte, dan kun je upgraden en ontvang je €99,- korting op het Room Refresh pakket of het Digital Design Plan.

Cahaia biedt een betaalbare en flexibele manier om hoogwaardig interieurontwerp te krijgen. Veel mensen vinden het lastig om een ruimte in te richten en kleuren te kiezen. Laten we eerlijk zijn, het is ook een vak apart. Daar willen we met Cahaia een oplossing voor bieden, zodat je in jouw ideale omgeving kunt wonen zonder er tienduizenden euro’s aan uit te hoeven geven. Onze ontwerpers werken nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen en zorgen ervoor dat het ontwerp perfect bij jouw levensstijl past.

De voordelen op een rijtje:

 1. Betaalbaarheid: Cahaia biedt ontwerppakketten aan tegen betaalbare prijzen, waardoor hoogwaardig interieurontwerp toegankelijk wordt voor een breder publiek.

 2. Online Gemak: Alle interacties met ontwerpers vinden online plaats, wat betekent dat je geen fysieke afspraken hoeft te maken of reistijd hoeft in te plannen.

 3. Diverse Ontwerpers: Cahaia heeft een netwerk van getalenteerde ontwerpers met verschillende stijlen en specialiteiten, waardoor we altijd een ontwerper kunnen kiezen die bij jouw stijl en behoeften past.

 4. Flexibiliteit: Je hebt de vrijheid om het ontwerpplan op jouw eigen tempo te implementeren en aan te passen.

 5. Zelfrealisatie: Cahaia levert uitgebreide ontwerpplannen en aanbevelingen, zodat je zelf de regie hebt over de uitvoering en realisatie van het ontwerp.

Absoluut! We hechten veel waarde aan jouw voorkeuren. Tijdens het proces kun je jouw smaak, stijl en behoeften delen, zodat onze ontwerpers een ontwerp kunnen maken dat bij jou past. Je start het proces altijd met een intakeformulier waarin je jouw wensen kunt delen, foto’s van de ruimte kunt uploaden en inspiratiebeelden kunt doorgeven.

In het Digital Design plan is een revisieronde inbegrepen met een tussentijdse presentatie. Bij het pakket Room Refresh kun je dit als extra optie afnemen.

Bij Cahaia streven we ernaar om jou een volledig en concreet ontwerp te bieden dat je zelf kunt implementeren. We leveren gedetailleerde ontwerpplannen, kleurenschema’s en aanbevelingen voor materialen en meubels, afhankelijk van welk pakket je kiest natuurlijk. Je hebt de vrijheid om deze ontwerpen op jouw eigen tempo en binnen jouw budget uit te voeren. Als je extra hulp nodig hebt bij de uitvoering, kunnen we je ook in contact brengen met gekwalificeerde professionals in ons netwerk die je kunnen helpen bij de realisatie van jouw ontwerp. Ons doel is om jou te voorzien van de tools en inspiratie om je ruimte om te toveren tot iets speciaals, op een manier die bij jou past.

Scroll naar boven