Room Refresh

Een nieuwe look in je interieur, zonder de indeling en meubels te veranderen

Een frisse verandering van je interieur zonder nieuwe meubels te hoeven kopen

Nieuw huis? Of je bestaande inrichting een nieuwe look geven? Dan is Room Refresh alles wat je zoekt!

Met ons Room Refresh-pakket hoef je niet alles overhoop te halen om een frisse verandering in je huis te creëren. Laat één van onze professionele interieurontwerpers je helpen om jouw bestaande ruimte nieuw leven inblazen met goed doordachte aanpassingen. Ontdek hoe kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken in de uitstraling van je huis.

Werk online samen met de beste interieurontwerpers.

Herkenbaar?

Je wilt graag je interieur veranderen maar weet niet goed waar je moet beginnen.

Je hebt geen zin om duizenden euro’s aan nieuwe meubels uit te geven.

Je wilt graag advies, maar hebt geen zin om iemand over de vloer te krijgen of een fortuin aan een professioneel ontwerp uit te geven

Je hebt wel een idee van wat je mooi vindt, maar je weet niet hoe je de juiste muurkleuren moet kiezen

Het gevolg is dat je al een tijdje zit aan te hikken tegen het (opnieuw) inrichten van je huis. 

Room Refresh interieurpakket

van €549,- nu voor

€ 385,-

Room Refresh

Dit pakket is perfect voor jou als je tevreden bent met de huidige opstelling van je kamer en meubels, maar extra sfeer en persoonlijkheid wilt toevoegen of de look & feel wilt aanpassen.

Naast een online kennismaking- en sparsessie met een interieurontwerper om jouw wensen te bespreken, krijg je een op maat gemaakt plan met aanbevelingen voor de perfecte muurkleuren en/of -bekleding, vloer- en raamdecoratie voor één kamer. Zo kun je zelf makkelijk aan de slag om jouw droominterieur te creëren. Daarnaast ontvang je ook advies waar je deze items met een exclusieve kortingscode kunt aanschaffen. Hierdoor verdien je al snel de investering in dit pakket terug. Klinkt goed, toch?

Nu met €162,- korting!

Ontevreden?
100% geld terug garantie.

Nog geen énkele klant van Cahaia heeft geen voordeel uit onze ontwerpen gehaald. We durven dus met liefde te beloven dat als je niet tevreden bent over het advies, je binnen 14 dagen na aankoop je geld terug krijgt.

Wat krijg je bij het Room Refresh pakket?

Het Room Refresh-pakket wordt volledig afgestemd op jouw huis en persoonlijke wensen. We kijken ernaar uit om samen met jou een prachtige en verfrissende ruimte te creëren! De samenwerking met de interieurontwerper vindt volledig online plaats. Zo kun jij vanuit het comfort van je eigen huis zélf aan de slag met een voor jouw huis op maat gemaakt plan. 

Werk samen met onze ontwerpers

Ons team van interieurontwerpers staat voor jou klaar. Iedere ontwerper heeft haar eigen stijl, zodat we altijd de perfecte ontwerper aan jouw vraag, wensen en stijl kunnen matchen.

Hoe gaat het Room Refresh pakket in zijn werk?

Stap 1: Informatie aanleveren

Je ontvangt een e-mail met een link naar het intakeformulier. Vul deze in met al jouw wensen. Denk aan inspiratiebeelden, informatie over hoe en wie de ruimte gebruikt zodat de ontwerper rekening kan houden met hoe de ruimte in jullie dagelijks leven past, foto’s van de ruimte en een plattegrond.

Stap 2: Kennismaking met interieurontwerper

Op basis van jouw input matchen wij je met één van onze ervaren, professionele interieurontwerpers. Je ontvangt een e-mail waarin wij deze designer aan je voorstellen met daarbij een link waarbij je direct en makkelijk een online kennismaking kunt inplannen op een moment dat jou uitkomt. Tijdens dit gesprek bespreek je je visie, stijl en behoeften met de ontwerper.

Stap 3: De ontwerper gaat aan de slag en stelt een plan op

Aan de hand van jouw aangeleverde input en de sparsessie maakt de ontwerper een op maat gemaakt plan voor jouw ruimte. Dit ontwerpplan bevat alle details om jouw ruimte op te frissen. In dit uitgebreide plan van om en nabij 5 pagina’s ontvang je alle informatie die je nodig hebt om zelf aan de slag te kunnen gaan met de make-over van je ruimte, zoals welke muurkleuren je het beste waar kunt gebruiken, en welke verfmerken je hier het beste voor kunt gebruiken. Maar ook welke raamdecoratie het beste zou passen of welk behang goed zou staan. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met jouw budget.

Stap 4: Refresh your room!

Begin vol vertrouwen aan je interieurtransformatie met een plan dat op maat is gemaakt voor jou! Met het plan dat je ontvangt van de ontwerper kun je makkelijk zelf aan de slag. Het plan vertelt je precies wat je nodig hebt om je ruimte om te toveren tot droomhuis!

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via hello@cahaia.com. We staan klaar om je te helpen bij al je vragen!

Cahaia biedt een betaalbare en flexibele manier om hoogwaardig interieurontwerp te krijgen. Veel mensen vinden het lastig om een ruimte in te richten en kleuren te kiezen. Laten we eerlijk zijn, het is ook een vak apart. Daar willen we met Cahaia een oplossing voor bieden, zodat je in jouw ideale omgeving kunt wonen zonder er tienduizenden euro’s aan uit te hoeven geven. Onze ontwerpers werken nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen en zorgen ervoor dat het ontwerp perfect bij jouw levensstijl past.

De voordelen op een rijtje:

  1. Betaalbaarheid: Cahaia biedt ontwerppakketten aan tegen betaalbare prijzen, waardoor hoogwaardig interieurontwerp toegankelijk wordt voor een breder publiek.

  2. Online Gemak: Alle interacties met ontwerpers vinden online plaats, wat betekent dat je geen fysieke afspraken hoeft te maken of reistijd hoeft in te plannen.

  3. Diverse Ontwerpers: Cahaia heeft een netwerk van getalenteerde ontwerpers met verschillende stijlen en specialiteiten, waardoor we altijd een ontwerper kunnen kiezen die bij jouw stijl en behoeften past.

  4. Flexibiliteit: Je hebt de vrijheid om het ontwerpplan op jouw eigen tempo te implementeren en aan te passen.

  5. Zelfrealisatie: Cahaia levert uitgebreide ontwerpplannen en aanbevelingen, zodat je zelf de regie hebt over de uitvoering en realisatie van het ontwerp.

Absoluut! We hechten veel waarde aan jouw voorkeuren. Tijdens het proces kun je jouw smaak, stijl en behoeften delen, zodat onze ontwerpers een ontwerp kunnen maken dat bij jou past. Je start het proces altijd met een intakeformulier waarin je jouw wensen kunt delen, foto’s van de ruimte kunt uploaden en inspiratiebeelden kunt doorgeven.

In het Digital Design plan is een revisieronde inbegrepen met een tussentijdse presentatie. Bij het pakket Room Refresh kun je dit als extra optie afnemen.

Bij Cahaia streven we ernaar om jou een volledig en concreet ontwerp te bieden dat je zelf kunt implementeren. We leveren gedetailleerde ontwerpplannen, kleurenschema’s en aanbevelingen voor materialen en meubels, afhankelijk van welk pakket je kiest natuurlijk. Je hebt de vrijheid om deze ontwerpen op jouw eigen tempo en binnen jouw budget uit te voeren. Als je extra hulp nodig hebt bij de uitvoering, kunnen we je ook in contact brengen met gekwalificeerde professionals in ons netwerk die je kunnen helpen bij de realisatie van jouw ontwerp. Ons doel is om jou te voorzien van de tools en inspiratie om je ruimte om te toveren tot iets speciaals, op een manier die bij jou past.

Scroll naar boven