Samen maken we van jouw huis een thuis

cahaia interieurontwerpers

Bij Cahaia willen we de wereld van interieurontwerp toegankelijker en eenvoudiger maken. Met ons online platform en ons team van getalenteerde interieurontwerpers streven we ernaar om jou te helpen om van jouw huis een écht thuis te maken. Je huis zou een plek moeten zijn waar je je comfortabel voelt en geïnspireerd raakt. Daarom hebben we een team van ervaren ontwerpers samengesteld, klaar om van jouw visie werkelijkheid te maken.

Of je nu een drukke professional bent, een enthousiaste starter op de huizenmarkt of een expat die een thuisgevoel zoekt in Nederland, Cahaia staat voor je klaar. We geloven dat je je droomhuis kunt creëren zonder een fortuin uit te geven aan ontwerp.

Ben je er klaar voor om jouw huis om te toveren tot jouw droomhuis? Ontdek de mogelijkheden van Cahaia en creëer het interieur dat perfect bij jou past. Samen zorgen we ervoor dat jouw huis écht als thuis voelt.

Met Cahaia streven we ernaar om de wereld van interieurontwerp toegankelijker en eenvoudiger te maken, dankzij ons online platform en team van getalenteerde interieurontwerpers. 

Je huis is je persoonlijke toevluchtsoord, een plek waar je je comfortabel en geïnspireerd moet voelen. Daarom hebben we een team van ervaren interieurontwerpers samengesteld dat klaar staat om jouw visie werkelijkheid te maken. 

Of je nu een drukbezette professional bent, een enthousiaste starter op de huizenmarkt of een expat op zoek naar een thuisgevoel in Nederland, Cahaia helpt jou om je droomhuis te creëren zonder een fortuin voor een ontwerp te hoeven uitgeven.

Ben je er klaar voor om jouw huis om te toveren tot droomhuis? Ontdek de mogelijkheden van Cahaia en creëer het interieur dat het beste bij jou past. Samen maken we van jouw huis een thuis.

Op een makkelijke manier
jouw droomhuis voor elkaar

Van virtuele sparringsessies tot digitale ontwerpplannen, onze online design service is ontworpen om aan jouw interieurbehoeften te voldoen en je de flexibiliteit te bieden die je zoekt. Onze interieurontwerpers zullen met je samenwerken om jouw persoonlijke stijl en voorkeuren te begrijpen en vervolgens een uniek ontwerp te creëren dat perfect bij jouw levensstijl past.

cahaia interieurontwerp
cahaia interieurontwerp

Zo wordt je huis inrichten weer leuk

Bij Cahaia staat klanttevredenheid voorop. We zijn er niet alleen op gericht om je tevreden te stellen met het eindresultaat, maar we willen ervoor zorgen dat je het hele proces van je huis opnieuw inrichten oprecht leuk gaat vinden. De lastige dingen waar je tegenaan loopt, of de onderdelen die je helemaal niet leuk vindt, kun je overlaten aan jouw designer. Zo hoef je je alleen nog maar te focussen op de dingen die je wél leuk vindt.

Professioneel interieurdesign met een vleugje DIY

Cahaia is speciaal in het leven geroepen voor individuen die het lastig of niet leuk vinden om zich bezig te houden met het ontwerpen van een inrichting, maar die wél graag in een comfortabel thuis willen wonen en zelf de handen uit de mouwen willen steken om het idee te realiseren. Jij levert je wensen aan, de ontwerper vormt het idee en het plan, daarna kun je met een duidelijk plan zelf aan de slag om van jouw droominterieur werkelijkheid te maken.

cahaia interieurontwerp (3)

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via hello@cahaia.com. We staan klaar om je te helpen bij al je vragen!

Cahaia is een innovatief platform dat streeft naar het toegankelijk maken van interieurontwerp voor iedereen. We bieden op maat gemaakte interieurontwerpdiensten en pakketten aan, variërend van virtuele consulten tot volledige digitale ontwerpplannen.

Het platform is eenvoudig te gebruiken. Je start met het kiezen van één van de drie pakketten. Vervolgens ontvang je van ons een onboarding e-mail met een link naar een intakeformulier. In dit intakeformulier vul je jouw wensen in, upload je foto’s van de ruimte en eventuele inspiratiebeelden. Op basis van jouw input matchen we je met een designer die het beste bij jouw stijl en smaak past. Vervolgens ontvang je een link waarmee je jouw gesprek met de designer kunt inplannen. De designer gebruikt jouw input in het formulier als basis voor het intakegesprek. Na jullie gesprek, waarin je kunt aangeven wat je wensen zijn,  ontvang je een uniek interieurontwerp dat past bij jouw stijl en behoeften. Op deze pagina vind je meer informatie over onze pakketten en wat je precies krijgt.

Cahaia biedt een betaalbare en flexibele manier om hoogwaardig interieurontwerp te krijgen. Veel mensen vinden het lastig om een ruimte in te richten en kleuren te kiezen. Laten we eerlijk zijn, het is ook een vak apart. Daar willen we met Cahaia een oplossing voor bieden, zodat je in jouw ideale omgeving kunt wonen zonder er tienduizenden euro’s aan uit te hoeven geven. Onze ontwerpers werken nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen en zorgen ervoor dat het ontwerp perfect bij jouw levensstijl past.

De voordelen op een rijtje:

  1. Betaalbaarheid: Cahaia biedt ontwerppakketten aan tegen betaalbare prijzen, waardoor hoogwaardig interieurontwerp toegankelijk wordt voor een breder publiek.

  2. Online Gemak: Alle interacties met ontwerpers vinden online plaats, wat betekent dat je geen fysieke afspraken hoeft te maken of reistijd hoeft in te plannen.

  3. Diverse Ontwerpers: Cahaia heeft een netwerk van getalenteerde ontwerpers met verschillende stijlen en specialiteiten, waardoor we altijd een ontwerper kunnen kiezen die bij jouw stijl en behoeften past.

  4. Flexibiliteit: Je hebt de vrijheid om het ontwerpplan op jouw eigen tempo te implementeren en aan te passen.

  5. Zelfrealisatie: Cahaia levert uitgebreide ontwerpplannen en aanbevelingen, zodat je zelf de regie hebt over de uitvoering en realisatie van het ontwerp.

Absoluut! We hechten veel waarde aan jouw voorkeuren. Tijdens het proces kun je jouw smaak, stijl en behoeften delen, zodat onze ontwerpers een ontwerp kunnen maken dat bij jou past. Je start het proces altijd met een intakeformulier waarin je jouw wensen kunt delen, foto’s van de ruimte kunt uploaden en inspiratiebeelden kunt doorgeven.

In het Digital Design plan is een revisieronde inbegrepen met een tussentijdse presentatie. Bij het pakket Room Refresh kun je dit als extra optie afnemen.

Onze prijzen variëren afhankelijk van het gekozen ontwerpplan. We streven ernaar om betaalbare opties aan te bieden, zodat hoogwaardig interieurontwerp voor iedereen toegankelijk is.

Bij Cahaia streven we ernaar om jou een volledig en concreet ontwerp te bieden dat je zelf kunt implementeren. We leveren gedetailleerde ontwerpplannen, kleurenschema’s en aanbevelingen voor materialen en meubels. Je hebt de vrijheid om deze ontwerpen op jouw eigen tempo en binnen jouw budget uit te voeren. Als je extra hulp nodig hebt bij de uitvoering, kunnen we je ook in contact brengen met gekwalificeerde professionals in ons netwerk die je kunnen helpen bij de realisatie van jouw ontwerp. Ons doel is om jou te voorzien van de tools en inspiratie om je ruimte om te toveren tot iets speciaals, op een manier die bij jou past.

Je kunt direct aan de slag gaan door het gewenste ontwerpplan te kiezen en een intake te boeken met een van onze ontwerpers. Bezoek onze website en ontdek hoe we jou kunnen helpen met jouw interieurtransformatie!

Scroll naar boven