Room Refresh Giveaway!

Doe mee en maak kans op een GRATIS Room Refresh pakket t.w.v. €385,-

Meld je aan voor de Giveaway:

Wat krijg je bij het Room Refresh pakket?

T.w.v. €385,-

Het Room Refresh-pakket wordt volledig afgestemd op jouw huis en persoonlijke wensen. Met ons Room Refresh-pakket hoef je niet alles overhoop te halen om een frisse verandering in je huis te creëren. Laat één van onze professionele interieurontwerpers je helpen om jouw bestaande ruimte nieuw leven inblazen met nieuwe kleuren in je interieur. 

Ontdek hoe kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken in de uitstraling van je huis. De samenwerking met de interieurontwerper vindt volledig online plaats. Zo kun jij vanuit het comfort van je eigen huis zélf aan de slag met een voor jouw huis op maat gemaakt plan. 

opbergruimte woonkamer

Meedoen met Giveaway!

T.w.v. €385,-

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via hello@cahaia.com. We staan klaar om je te helpen bij al je vragen!

Cahaia is een innovatief platform dat streeft naar het toegankelijk maken van interieurontwerp voor iedereen. We bieden op maat gemaakte interieurontwerpdiensten en pakketten aan, variërend van virtuele consulten tot volledige digitale ontwerpplannen.

Het platform is eenvoudig te gebruiken. Je start met het kiezen van één van de drie pakketten. Vervolgens ontvang je van ons een onboarding e-mail met een link naar een intakeformulier. In dit intakeformulier vul je jouw wensen in, upload je foto’s van de ruimte en eventuele inspiratiebeelden. Op basis van jouw input matchen we je met een designer die het beste bij jouw stijl en smaak past. Vervolgens ontvang je een link waarmee je jouw gesprek met de designer kunt inplannen. De designer gebruikt jouw input in het formulier als basis voor het intakegesprek. Na jullie gesprek, waarin je kunt aangeven wat je wensen zijn,  ontvang je een uniek interieurontwerp dat past bij jouw stijl en behoeften. Op deze pagina vind je meer informatie over onze pakketten en wat je precies krijgt.

Cahaia biedt een betaalbare en flexibele manier om hoogwaardig interieurontwerp te krijgen. Veel mensen vinden het lastig om een ruimte in te richten en kleuren te kiezen. Laten we eerlijk zijn, het is ook een vak apart. Daar willen we met Cahaia een oplossing voor bieden, zodat je in jouw ideale omgeving kunt wonen zonder er tienduizenden euro’s aan uit te hoeven geven. Onze ontwerpers werken nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen en zorgen ervoor dat het ontwerp perfect bij jouw levensstijl past.

De voordelen op een rijtje:

  1. Betaalbaarheid: Cahaia biedt ontwerppakketten aan tegen betaalbare prijzen, waardoor hoogwaardig interieurontwerp toegankelijk wordt voor een breder publiek.

  2. Online Gemak: Alle interacties met ontwerpers vinden online plaats, wat betekent dat je geen fysieke afspraken hoeft te maken of reistijd hoeft in te plannen.

  3. Diverse Ontwerpers: Cahaia heeft een netwerk van getalenteerde ontwerpers met verschillende stijlen en specialiteiten, waardoor we altijd een ontwerper kunnen kiezen die bij jouw stijl en behoeften past.

  4. Flexibiliteit: Je hebt de vrijheid om het ontwerpplan op jouw eigen tempo te implementeren en aan te passen.

  5. Zelfrealisatie: Cahaia levert uitgebreide ontwerpplannen en aanbevelingen, zodat je zelf de regie hebt over de uitvoering en realisatie van het ontwerp.

Absoluut! We hechten veel waarde aan jouw voorkeuren. Tijdens het proces kun je jouw smaak, stijl en behoeften delen, zodat onze ontwerpers een ontwerp kunnen maken dat bij jou past. Je start het proces altijd met een intakeformulier waarin je jouw wensen kunt delen, foto’s van de ruimte kunt uploaden en inspiratiebeelden kunt doorgeven.

In het Digital Design plan is een revisieronde inbegrepen met een tussentijdse presentatie. Bij het pakket Room Refresh kun je dit als extra optie afnemen.

Onze prijzen variëren afhankelijk van het gekozen ontwerpplan. We streven ernaar om betaalbare opties aan te bieden, zodat hoogwaardig interieurontwerp voor iedereen toegankelijk is.

Bij Cahaia streven we ernaar om jou een volledig en concreet ontwerp te bieden dat je zelf kunt implementeren. We leveren gedetailleerde ontwerpplannen, kleurenschema’s en aanbevelingen voor materialen en meubels. Je hebt de vrijheid om deze ontwerpen op jouw eigen tempo en binnen jouw budget uit te voeren. Als je extra hulp nodig hebt bij de uitvoering, kunnen we je ook in contact brengen met gekwalificeerde professionals in ons netwerk die je kunnen helpen bij de realisatie van jouw ontwerp. Ons doel is om jou te voorzien van de tools en inspiratie om je ruimte om te toveren tot iets speciaals, op een manier die bij jou past.

Je kunt direct aan de slag gaan door het gewenste ontwerpplan te kiezen en een intake te boeken met een van onze ontwerpers. Bezoek onze website en ontdek hoe we jou kunnen helpen met jouw interieurtransformatie!

Scroll naar boven