Digital Design Plan

Creëer jouw droominterieur

Maak van jouw huis een écht thuis

Ben je er klaar voor om een kamer of ruimte in je huis een complete make-over te geven? Dan is ons Digital Design Plan precies wat je nodig hebt om van start te gaan. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om van jouw huis een echt thuis te maken. Inclusief meubelplan en een 2D-plattegrond met indeling van de ruimte.

Werk online samen met één van onze getalenteerde interieurontwerpers om een professioneel interieurontwerp voor een ruimte in jouw huis te realiseren. Creëer een ruimte die helemaal bij jou past. Met een zorgvuldig en prachtig ontwerp zorgen we ervoor dat jouw huis een echt thuis wordt. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je bij dit plan ook nog eens shoppingaanbevelingen met exclusieve kortingscodes. Zo verdien je de investering voor dit plan snel weer terug!

Herkenbaar?

Je hebt een nieuw huis gekocht of bent klaar om te gaan verbouwen

Als je het doet, wil je het goed doen. Dus zoek je iemand die je kan helpen met een goed doordacht interieurontwerp

Je wilt graag advies, maar hebt geen zin om iemand over de vloer te krijgen of een fortuin uit te geven aan een ontwerp

Je hebt wel een idee van wat je mooi vindt, maar je hebt zelf geen tijd om het hele interieur te ontwerpen

Het gevolg is dat de verbouwplannen al klaarliggen maar je nog geen plan voor je interieur hebt

Creëer het huis van je dromen

van €1299,- nu voor

€ 870,-

Digital Design Plan

Dit pakket is perfect voor jou als je tevreden bent met de huidige opstelling van je kamer en meubels, maar extra sfeer en persoonlijkheid wilt toevoegen of de look & feel wilt aanpassen.

Naast een online intake met een interieurontwerper om jouw wensen te bespreken, krijg je een op maat gemaakt plan met aanbevelingen voor de perfecte muurkleuren en/of -bekleding, vloer- en raamdecoratie voor één kamer. Daarnaast ontvang je ook advies waar je deze items met een exclusieve kortingscode kunt aanschaffen. Hierdoor verdien je al snel de investering in dit pakket terug. Klinkt goed, toch?

Nu tijdelijk met €420,- korting!

Ontevreden?
100% geld terug garantie.

Nog geen énkele klant van Cahaia heeft geen voordeel uit onze pakketten gehaald. We durven dus met liefde te beloven dat als je niet tevreden bent over het ontwerp, je binnen 14 dagen na aankoop je geld terug krijgt.

Wat krijg je bij het Digital Design Plan pakket?

Het Digital Design Plan wordt volledig afgestemd op jouw huis en persoonlijke wensen. We willen natuurlijk dat je hiermee jouw droominterieur creeërt. De samenwerking met de interieurontwerper vindt volledig online plaats. Zo kun jij vanuit het comfort van je eigen huis zélf aan de slag met een voor jouw huis op maat gemaakt plan. 

Je onvangt een professioneel interieurontwerp, op maat gemaakt voor jou met een digitaal ontwerpplan dat alle elementen omvat voor een nieuwe inrichting, waaronder:

Hoe interieuradvies jou helpt:

interieurontwerp nieuwe woning

Werk samen met onze ontwerpers

Ons team van interieurontwerpers staat voor jou klaar. Iedere ontwerper heeft haar eigen stijl, zodat we altijd de perfecte ontwerper aan jouw vraag, wensen en stijl kunnen matchen.

Hoe gaat het Digital Design Plan in zijn werk?

Stap 1: Informatie aanleveren

Je ontvangt een e-mail met een link naar het intakeformulier. Vul deze in met al jouw wensen. Denk aan inspiratiebeelden, informatie over hoe en wie de ruimte gebruikt zodat de ontwerper rekening kan houden met hoe de ruimte in jullie dagelijks leven past, foto’s van de ruimte en een plattegrond.

Stap 2: Kennismakings- en sparsessie met interieurontwerper

Op basis van jouw input matchen wij één van onze ervaren, professionele interieurontwerpers met jouw project. Je ontvangt een e-mail waarin wij deze designer aan je voorstellen met daarbij een link waarbij je direct en makkelijk een intakegesprek kunt inplannen op een moment dat jou uitkomt. Tijdens dit gesprek bespreek je je visie, stijl en behoeften met de ontwerper.

Stap 3: Tussentijdse check-in

In de tussentijdse presentatie deelt de designer de voortgang van jouw ontwerp. Je kunt feedback geven en samen kunnen jullie aanpassingen doorvoeren.

Stap 4: Het uiteindelijke plan

Na deze tussentijdse presentatie en revisieronde ontvang je een volledig digitaal ontwerpplan met alle details voor de nieuwe inrichting. In dit uitgebreide plan van om en nabij 8 pagina’s ontvang je alle informatie die je nodig hebt om zelf aan de slag te kunnen gaan met de make-over van je ruimte. 

Stap 5: Aan de slag!

Begin vol vertrouwen aan je interieurtransformatie met een plan dat op maat is gemaakt voor jou!

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via hello@cahaia.com. We staan klaar om je te helpen bij al je vragen!

Cahaia biedt een betaalbare en flexibele manier om hoogwaardig interieurontwerp te krijgen. Veel mensen vinden het lastig om een ruimte in te richten en kleuren te kiezen. Laten we eerlijk zijn, het is ook een vak apart. Daar willen we met Cahaia een oplossing voor bieden, zodat je in jouw ideale omgeving kunt wonen zonder er tienduizenden euro’s aan uit te hoeven geven. Onze ontwerpers werken nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen en zorgen ervoor dat het ontwerp perfect bij jouw levensstijl past.

De voordelen op een rijtje:

  1. Betaalbaarheid: Cahaia biedt ontwerppakketten aan tegen betaalbare prijzen, waardoor hoogwaardig interieurontwerp toegankelijk wordt voor een breder publiek.

  2. Online Gemak: Alle interacties met ontwerpers vinden online plaats, wat betekent dat je geen fysieke afspraken hoeft te maken of reistijd hoeft in te plannen.

  3. Diverse Ontwerpers: Cahaia heeft een netwerk van getalenteerde ontwerpers met verschillende stijlen en specialiteiten, waardoor we altijd een ontwerper kunnen kiezen die bij jouw stijl en behoeften past.

  4. Flexibiliteit: Je hebt de vrijheid om het ontwerpplan op jouw eigen tempo te implementeren en aan te passen.

  5. Zelfrealisatie: Cahaia levert uitgebreide ontwerpplannen en aanbevelingen, zodat je zelf de regie hebt over de uitvoering en realisatie van het ontwerp.

Absoluut! We hechten veel waarde aan jouw voorkeuren. Tijdens het proces kun je jouw smaak, stijl en behoeften delen, zodat onze ontwerpers een ontwerp kunnen maken dat bij jou past. Je start het proces altijd met een intakeformulier waarin je jouw wensen kunt delen, foto’s van de ruimte kunt uploaden en inspiratiebeelden kunt doorgeven.

In het Digital Design plan is een revisieronde inbegrepen met een tussentijdse presentatie. Bij het pakket Room Refresh kun je dit als extra optie afnemen.

Bij Cahaia streven we ernaar om jou een volledig en concreet ontwerp te bieden dat je zelf kunt implementeren. We leveren gedetailleerde ontwerpplannen, kleurenschema’s en aanbevelingen voor materialen en meubels, afhankelijk van welk pakket je kiest natuurlijk. Je hebt de vrijheid om deze ontwerpen op jouw eigen tempo en binnen jouw budget uit te voeren. Als je extra hulp nodig hebt bij de uitvoering, kunnen we je ook in contact brengen met gekwalificeerde professionals in ons netwerk die je kunnen helpen bij de realisatie van jouw ontwerp. Ons doel is om jou te voorzien van de tools en inspiratie om je ruimte om te toveren tot iets speciaals, op een manier die bij jou past.

Scroll naar boven