Cahaia's team

Bij Cahaia werken we met een gepassioneerd en getalenteerd team van interieurontwerpers die klaarstaan om jouw visie tot leven te brengen. Ze luisteren naar jouw ideeën, begrijpen jouw behoeften en zetten hun expertise in om een ontwerp te creëren dat de perfecte balans tussen heeft tussen knusheid en functionaliteit. 

Rosa van der Voort

Interieurontwerper & Teamlead

Het avontuur van Rosa als interieurspecialist begon toen zij en haar partner hun droomhuis in Loosdrecht kochten, waarbij een enorme verbouwing in het verschiet lag. Deze ervaring bracht Rosa ertoe om de opleiding tot interieurontwerper bij de NIA Academie te volgen en vervolgens haar eigen interieurontwerpstudio te starten.

Rosa heeft zich sindsdien gespecialiseerd in de transformatie van neutrale (doorzon)woningen naar warme, gezellige gezinshuizen. Hierbij gaat ze verder dan alleen de perfecte combinatie van kleuren, meubilair en indeling te kiezen; ze houdt ook rekening met hoe de ruimtes daadwerkelijk gebruikt zullen worden. Hierdoor staat ze bekend om haar ontwerpen waarin ze niet alleen een knusse en gezellige woningen realiseert, maar vooral een thuis ontwerpt dat perfect past bij het (familie)leven van haar klanten.

Naast haar rol als interieurontwerper speelt Rosa een cruciale rol in het interieurontwerpproces en zet zich in voor het vinden en verbinden van interieurontwerpers die perfect passen bij Cahaia’s visie en missie.

Loeke Heine

Interieurontwerper

Loeke heeft in de afgelopen jaren haar creativiteit op verschillende vlakken benut, waaronder grafisch ontwerp, mode en coaching. Stiekem koesterde ze al lang de droom om van haar passie haar beroep te maken. En nu doet ze precies datgene waar ze het meest van houdt: het ontwerpen van prachtige interieurs voor geweldige klanten. Loeke hecht er veel waarde aan om haar klanten actief te betrekken bij het ontwerpproces, met als uiteindelijk doel niet alleen een esthetisch aantrekkelijk interieur, maar ook een ruimte waarin haar klanten zich volledig thuisvoelen.

Na het afronden van haar opleiding Interieurontwerp aan de NIA academie is Loeke haar eigen bedrijf gestart, en ze kijkt er naar uit om nog veel meer klanten te helpen met hun interieurvraagstukken.

Heb je de deskundige hulp van Loeke nodig? Ze staat graag voor je klaar! Of je nu behoefte hebt aan kleuradvies of een volledig interieurontwerp, Loeke denkt graag met je mee.

Anne Hardeveld

Interieurontwerper, Marketing & Operatie

Nadat Anne de interieuropleiding aan de NIA Academie volgde, kwam ze op het idee om interieurdesign toegankelijk te maken voor diegenen die zelf niet staan te popelen om met kleurstalen en interieurmerken aan de slag te gaan, maar wél in een geweldig huis willen wonen. Met meer dan 12 verhuizingen in haar leven begrijpt Anne als geen ander het belang om van een huis een echt thuis te maken, en dit slim te doen zonder tienduizenden euro’s uit te geven. Als initiatiefnemer van Cahaia streeft Anne ernaar om dit ook voor anderen toegankelijk te maken. 

Binnen Cahaia werkt Anne vooral als ideeëngenerator, nog meer dan als interieurontwerper. Dit is waarom zij zich bij Cahaia voornamelijk bezighoudt met het merk, de marketing en het platform. 

Haar passie voor het creëren van een betaalbare en toegankelijke interieurontwerpervaring heeft haar geleid tot het opzetten van Cahaia, waar zij haar ondernemersgeest en creatieve visie inzet om professioneel interieurontwerp voor iedereen toegankelijk te maken.

Welke interieurstijl past bij jou?

Join the design team!

Ben jij een gepassioneerde freelance interieurontwerper die graag deel wil uitmaken van een innovatief en creatief team? Bij Cahaia bieden we jou de kans om je talent te laten schitteren en deel te nemen aan projecten die impact maken. Sluit je aan bij ons team en werk mee aan het creëren van prachtige en functionele ruimtes voor diverse klanten. Samen zetten we interieurontwerp op de kaart en maken we design toegankelijk voor iedereen. Doe mee en laat je inspiratie bloeien bij Cahaia!

Scroll naar boven